Ons gezinshuis

Ieder kind een veilig thuis! dat is de missie van Gezinshuis.com. Gezinshuis Con Amore is aangesloten bij Gezinshuis.com. In de franchiseformule van Gezinshuis.com hebben wij met zowel Gezinshuis.com als een jeugdzorginstelling of een gemeente, een contract gesloten.

Benieuwd wat de media over ons heeft geschreven? Lees de artikelen terug onder het tabblad media.

Gezinshuis Con Amore

Con Amore is een gezinshuis dat plek biedt aan vier kinderen. Ons huis bevindt zich in Aalsmeer, dichtbij Amstelveen en Amsterdam. We zijn per openbaar vervoer goed bereikbaar, de bushalte is op zeer korte afstand van onze woning. Per auto zijn wij ook goed bereikbaar, Aalsmeer ligt aan de A4. Wij hebben ervaring met diverse leeftijden en diverse soorten problematiek. Hierbij kun je denken aan hechtingsproblematiek, ADHD, Autisme, ODD, PTSS.

Doelgroep

Als gezinshuis hebben we geen specifieke omschrijving van kinderen die bij ons kunnen wonen. We kijken er met name naar, of jij past binnen ons gezinssysteem van dat moment, zodat je zo optimaal mogelijk tot ontwikkeling kunt komen. Ook vinden we het belangrijk dat jij en je eventuele netwerk, erachter staan om bij ons in het gezin te komen wonen.

Welkom in ons gezin

Een kind dat bij ons geplaatst wordt, wordt opgenomen in ons gezin. Er is een eigen slaapkamer beschikbaar voor iedereen. Op het moment dat iemand in ons gezin woont, werken we samen aan doelen. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zich te ontplooien, en zullen vooral op zoek gaan naar sterke kanten en talenten.

Meer informatie? We informeren graag over de mogelijkheden binnen ons gezinshuis en hoe we kunnen helpen de juiste oplossing te vinden voor de situatie.